ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ? ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ? ΠΟΙΑ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ?

Σαν αφελής Έλληνας,όπως χιλιάδες άλλοι, που είμαι πίστεψα ότι θα μπορούσα να υλοποιήσω τα επενδυτικά σχέδιά μου καταθέτοντας μία ολοκληρωμένη πρόταση προκειμένου να στηριχθώ από τον αναπτυξιακό-επενδυτικό νόμο 3299/2004.


Αφού αντιμετώπισα τις συμπληγάδες της ελληνικής γραφειοκρατίας και συνάντησα άπειρους "κύκλωπες" και "λεστρυγόνες" υπαλληλίσκους που θεωρούσαν τον εαυτό τους την "απόλυτη εξουσία" οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να με απογοητεύσουν και να με τιμωρήσουν επειδή θέλω να προσφέρω στην οικονομία ενός εγκατελειμένου και ερημωμένου τόπου, κατάφερα μετά από πολύμηνο και πολυέξοδο γολγοθά να συγκεντρώσσω όλα αυτά τα χαρτιά και τις εγκρίσεις που απαιτούνταν από τον νόμο.


Κατόπιν ήρθα αντιμέτωπος με τους νόμιμους τοκογλύφους και νταβατζήδες της ελληνικής κοινωνίας, τις τράπεζες. Με είδαν σαν εξωγήινο και υπόδουλό τους, βγάζοντάς μου την πίστη για να μου δώσουν έγκριση για χρηματοδότηση μέρους της επένδυσής μου με τοκογλυφικούς όρους και εξασφαλίσεις.


Αφού ξεπέρασα όλους αυτούς τους ανασταλτικούς παράγοντες πίστεψα ότι ήρθε η λύτρωση από το μαρτύριο με την κατάθεση της επενδυτικής μου πρότασης στις υπηρεσίες του ελληνικού κράτους που είναι αρμόδιες για να εγκρίνουν και στηρίζουν τις επενδύσεις και την ανάπτυξη στον τόπο.ΑΜ ΔΕ !!!


Μαζί με χιλιάδες άλλους επενδυτές κάθομαι και περιμένω πότε θα φιλοτημηθεί να κινηθεί και να τις αξιολογήσει ο τερατώδης μηχανισμός του υπουργείου "Ανάπτυξης" ο οποίος δεν λέει να πάρει μπροστά και να εξετάσει έστω και μία. Ακόμη δεν έχουν κάνει ούτε καν την καταγραφή των προτάσεων.


Αφού τέλος πάντων κάποια στιγμή, σε ένα - δύο χρόνια αποφασίσουν να αφήσουν το βόλεμά τους και εγκρίνουν την επένδυσή μου, θα περάσω στο δεύτερο στάδιο των βασανιστηρίων.


Θα ολοκληρώσω την επένδυση μέσα στα υποχρεωτικά χρονοδιαγράμματα που με υποχρεώνει ο νόμος με απειλή ποινής απόρριψης -χωρίς αντίστοιχα να τηρεί και το κράτος τα δικά του υποχρεωτικά χρονοδιαγράμματα, χωρίς καμμία ποινή ή επίπτωση.


θα την εξωφλήσω πλήρως (με δικά μου χρήματα ή δάνεια), όπως είμαι υποχρεωμένος, προκειμένου να πιστοποιήσουν την ολοκλήρωση.


Θα περιμένω χρόνια για να μου δώσουν τα χρήματα της επιδότησης που δικαιούμαι- αν και ο νόμος τους υποχρεώνει να μου τα δώσουν μέσα σε ρητό χρονικό διάστημα.Αν καταφέρω στο μεταξύ να γλυτώσω την χρεοκοπία και φτάσω απλά στα πρόθυρα αυτής, θα εισπράξω τα χρήματα της επιδότησης θα τα δώσω όλα για να πληρώσω τους τόκους από τα δάνεια που θα έχω πάρει για να πληρώσω τους προμηθευτές και θα ξεμπλέξω.


θα έχει τελειώσει το μαρτύριό μου.


θα έχω κάνει μία επένδυση με την οικονομική συνδρομή του ελληνικού κράτους (το σωστό είναι της Ευρωπαικής Ένωσης) που θα ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσόν των 0 ευρώ (επιδότηση μείον τόκοι δανείων = 0).Θα έχω δώσει χιλιάδες μεροκάματα σε άνεργους-εργαζόμενους, θα έχω πληρώσει-και θα πληρώνω για όλη μου τη ζωή- ένα σκασμό φόρους και ΦΠΑ (το οποίο δεν θα μου επιστρέφουν ούτε με σφαίρες) και ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!


ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΣΠΑ Η ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.Άλλωστε τι μπορώ να κάνω μόνος μου? Πόσο μπορώ να διαμαρτυρηθώ? Που μπορώ να βρώ το δίκιο μου?

Μόνος μου ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΎΜΕ, ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.

ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙZΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΞΟΥΝ.

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ.

Αναρτήθηκε από ΕπενδυτήςΠαρασκευή, 21 Μαΐου 2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Νέα ένταξη επιχειρήσεων στον Αναπτυξιακό νόμο

18 επενδυτικές προτάσεις συνολικού ύψους 14.159.000 ευρώ και συνολικής επιχορήγησης 5.178.550 ευρώ, εγκρίθηκαν κατά την τελευταία συνεδρίαση της γνωμοδοτικής επιτροπής, προκειμένου να ενταχθούν στις διατάξεις του ν. 3299/2004.
1. ΟΡΕΙΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε., Εκσυγχρονισμός Ξενοδοχειακής Μονάδας με δημιουργία νέων χρήσεων επί κοινόχρηστων χώρων, στο Ν. Τρικάλων.
2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ., ίδρυση μονάδας πάχυνσης βοοειδών , στο Ν. Λάρισας.
3. ΚΕΡΤΟΥΣ Α.Β.Ε.Ε., ίδρυση μεταποιητικής μονάδας παραγωγής Φαρμακευτικών, Χημικών και Καλλυντικών προϊόντων, στο Ν. Τρικάλων.
4. ΑΦΟΙ ΚΑΝΔΥΛΑΡΗ Ο.Ε., ίδρυση Ξενοδοχειακής μονάδας 3* - 11 δωματίων – 25 κλινών, στο Ν. Λάρισας.
5. Ε. & Μ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο.Ε., Εκσυγχρονισμός ολοκληρωμένης μορφής και αναβάθμιση ξενοδοχείου Β’ τάξης σε Α’ τάξη, 18 δωματίων – 40 κλινών, στο Ν. Τρικάλων.
6. ΛΑΤΕΜ ΕΠΕ, ίδρυση μονάδας για την ανακύκλωση υλικών προερχομένων από την αποδόμηση κτιρίων και έργων υποδομών, στο ν. Τρικάλων.
7. ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ Θ. - ΚΟΦΦΑΣ Θ. ΟΕ, ίδρυση μονάδας επεξεργασίας ξυλείας και προφίλ ξύλου, στο Ν. Καρδίτσας
8. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., δημιουργία μονάδας παραγωγής τζακιών στο ΒΙΟ.ΠΑ Βόλου.
9. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΚΩΝ.-ΣΠΑΓΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ), ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας ,στο Ν. Τρικάλων.
10. ΒΑΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Κατασκευή βοηθητικών χώρων και μηχανολογικός εκσυγχρονισμός Βοοτροφικής Μονάδας, στο Ν. Τρικάλων.
11. SEA WORLD Α.Ε.Β.Ε., εκσυγχρονισμός μονάδας επεξεργασίας /τυποποίησης νωπών και κατεψυγμένων αλιευμάτων, στο Ν. Καρδίτσας.
12. ΑΛΕΥΡΑ ΑΝΝΑ & ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ), εκσυγχρονισμός μονάδας αυγοπαραγωγής με αλλαγή τόπου εγκατάστασης, στο Ν. Λάρισας.
13. ΜΠΟΥΓΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ -ΑΝΔΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ), ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας 3* στο Ν. Τρικάλων.
14. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΡΗΓΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., δημιουργία μονάδας παραγωγής γλυκών και ειδών ζαχαροπλαστικής στο ΒΙΟ.ΠΑ Βόλου.
15. ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ Δ.-ΞΗΡΟΦΩΤΟΣ Ο.Ε., μετατροπή παραδοσιακού κτιρίου σε παραδοσιακό κατάλυμα, στο Ν. Μαγνησίας.
16. ΠΑΛΙΑΡΟΥΤΑΣ ΖΗΣΗΣ, εκσυγχρονισμός κτηνοτροφικής μονάδας κρεοπαραγωγικής κατεύθυνσης, στο Ν. Λάρισας.
17. Δ. ΞΕΝΑΚΗ & ΣΙΑ ΟΕ, ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων 4* - 26 κλινών, στο Ν. Καρδίτσας.
18. Α.ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ-Ν.ΜΠΕΚΟΣ Ο.Ε., ίδρυση μονάδας παραγωγής βιολογικών λαχανικών και εγκαταστάσεων ψυγείου συσκευαστηρίου.
Απορρίφθηκε τέλος η πρόταση της ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ Α.Ε., για δημιουργία μονάδων αμμοβολής και βαφής σε μονάδα παραγωγής μεταλλικών κατασκευών, στο ν. Μαγνησίας.
Η Γ.Γ. της Περιφέρειας Θεσσαλίας εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ένταξη των επενδύσεων στον αναπτυξιακό νόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου