ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ? ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ? ΠΟΙΑ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ?

Σαν αφελής Έλληνας,όπως χιλιάδες άλλοι, που είμαι πίστεψα ότι θα μπορούσα να υλοποιήσω τα επενδυτικά σχέδιά μου καταθέτοντας μία ολοκληρωμένη πρόταση προκειμένου να στηριχθώ από τον αναπτυξιακό-επενδυτικό νόμο 3299/2004.


Αφού αντιμετώπισα τις συμπληγάδες της ελληνικής γραφειοκρατίας και συνάντησα άπειρους "κύκλωπες" και "λεστρυγόνες" υπαλληλίσκους που θεωρούσαν τον εαυτό τους την "απόλυτη εξουσία" οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να με απογοητεύσουν και να με τιμωρήσουν επειδή θέλω να προσφέρω στην οικονομία ενός εγκατελειμένου και ερημωμένου τόπου, κατάφερα μετά από πολύμηνο και πολυέξοδο γολγοθά να συγκεντρώσσω όλα αυτά τα χαρτιά και τις εγκρίσεις που απαιτούνταν από τον νόμο.


Κατόπιν ήρθα αντιμέτωπος με τους νόμιμους τοκογλύφους και νταβατζήδες της ελληνικής κοινωνίας, τις τράπεζες. Με είδαν σαν εξωγήινο και υπόδουλό τους, βγάζοντάς μου την πίστη για να μου δώσουν έγκριση για χρηματοδότηση μέρους της επένδυσής μου με τοκογλυφικούς όρους και εξασφαλίσεις.


Αφού ξεπέρασα όλους αυτούς τους ανασταλτικούς παράγοντες πίστεψα ότι ήρθε η λύτρωση από το μαρτύριο με την κατάθεση της επενδυτικής μου πρότασης στις υπηρεσίες του ελληνικού κράτους που είναι αρμόδιες για να εγκρίνουν και στηρίζουν τις επενδύσεις και την ανάπτυξη στον τόπο.ΑΜ ΔΕ !!!


Μαζί με χιλιάδες άλλους επενδυτές κάθομαι και περιμένω πότε θα φιλοτημηθεί να κινηθεί και να τις αξιολογήσει ο τερατώδης μηχανισμός του υπουργείου "Ανάπτυξης" ο οποίος δεν λέει να πάρει μπροστά και να εξετάσει έστω και μία. Ακόμη δεν έχουν κάνει ούτε καν την καταγραφή των προτάσεων.


Αφού τέλος πάντων κάποια στιγμή, σε ένα - δύο χρόνια αποφασίσουν να αφήσουν το βόλεμά τους και εγκρίνουν την επένδυσή μου, θα περάσω στο δεύτερο στάδιο των βασανιστηρίων.


Θα ολοκληρώσω την επένδυση μέσα στα υποχρεωτικά χρονοδιαγράμματα που με υποχρεώνει ο νόμος με απειλή ποινής απόρριψης -χωρίς αντίστοιχα να τηρεί και το κράτος τα δικά του υποχρεωτικά χρονοδιαγράμματα, χωρίς καμμία ποινή ή επίπτωση.


θα την εξωφλήσω πλήρως (με δικά μου χρήματα ή δάνεια), όπως είμαι υποχρεωμένος, προκειμένου να πιστοποιήσουν την ολοκλήρωση.


Θα περιμένω χρόνια για να μου δώσουν τα χρήματα της επιδότησης που δικαιούμαι- αν και ο νόμος τους υποχρεώνει να μου τα δώσουν μέσα σε ρητό χρονικό διάστημα.Αν καταφέρω στο μεταξύ να γλυτώσω την χρεοκοπία και φτάσω απλά στα πρόθυρα αυτής, θα εισπράξω τα χρήματα της επιδότησης θα τα δώσω όλα για να πληρώσω τους τόκους από τα δάνεια που θα έχω πάρει για να πληρώσω τους προμηθευτές και θα ξεμπλέξω.


θα έχει τελειώσει το μαρτύριό μου.


θα έχω κάνει μία επένδυση με την οικονομική συνδρομή του ελληνικού κράτους (το σωστό είναι της Ευρωπαικής Ένωσης) που θα ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσόν των 0 ευρώ (επιδότηση μείον τόκοι δανείων = 0).Θα έχω δώσει χιλιάδες μεροκάματα σε άνεργους-εργαζόμενους, θα έχω πληρώσει-και θα πληρώνω για όλη μου τη ζωή- ένα σκασμό φόρους και ΦΠΑ (το οποίο δεν θα μου επιστρέφουν ούτε με σφαίρες) και ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!


ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΣΠΑ Η ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.Άλλωστε τι μπορώ να κάνω μόνος μου? Πόσο μπορώ να διαμαρτυρηθώ? Που μπορώ να βρώ το δίκιο μου?

Μόνος μου ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΎΜΕ, ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.

ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙZΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΞΟΥΝ.

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ.

Αναρτήθηκε από ΕπενδυτήςΠαρασκευή, 7 Μαΐου 2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (06-05-2010) Ένταξη επιχειρήσεων στον Αναπτυξιακό νόμο

11 επενδυτικές προτάσεις συνολικού ύψους 9.384.500 ευρώ και συνολικής επιχορήγησης 3.747.975 ευρώ, εγκρίθηκαν κατά την τελευταία συνεδρίαση της γνωμοδοτικής επιτροπής, προκειμένου να ενταχθούν στις διατάξεις του ν. 3299/2004.

Πρόκειται για τις παρακάτω επενδυτικές προτάσεις:

ΓΟΥΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, ίδρυση Βοοτροφικής μονάδας δυναμικότητας 130 αγελάδων αναπαραγωγής και 280 μόσχων πάχυνσης, στο ν. Τρικάλων.

Ε. ΓΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ - Α.ΓΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε., ίδρυση μονάδας παραγωγής προϊόντων ατομικής υγιεινής, στο ν. Λάρισας.

Κ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., μετατροπή του ιστορικού διατηρητέου μνημείου, ιδιοκτησίας κ. Αρχοντούλη σε ξενώνα 8 κλινών Α’ Τάξης, στο ν. Λάρισας.

Δ. ΤΑΣΙΟΥΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ίδρυση μονάδας κατασκευής έτοιμου σκυροδέματος και αδρανών υλικών, στο ν. Καρδίτσας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΔΑΝΗΣ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΚΩΝ. ΣΔΑΝΗ Ο.Ε., εκσυγχρονισμός κτηνοτροφικής μονάδας, στο ν. Λάρισας.

ΛΑΤΕΜ ΕΠΕ, ίδρυση μονάδας για την ανακύκλωση υλικών προερχομένων από την αποδόμηση κτιρίων και έργων υποδομών, στο ν. Τρικάλων.

Κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ - YE. IGNATOVA O.E., μετεγκατάσταση υφισταμένης επιχείρησης κουφωμάτων – προϊόντων ξυλείας και εκσυγχρονισμός αυτής με αγορά νέου μηχανικού εξοπλισμού, στο ν. Μαγνησίας.

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, εκσυγχρονισμός και μετεγκατάσταση κτηνοτροφικής μονάδας, στο ν. Μαγνησίας.

ΑΦΟΙ ΑΝ. ΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε., επέκταση και εκσυγχρονισμός βιοτεχνίας επεξεργασίας μαρμάρων, στο ν. Καρδίτσας.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ Γ. ΓΑΪΤΑΝΙΔΗ & ΥΙΟΙ Ε.Ε., εκσυγχρονισμός μονάδας επεξεργασίας γάλακτος, αξιοποίησης παραπροϊόντων επεξεργασίας γάλακτος και παραγωγής γιαούρτης, στο ν. Καρδίτσας.

ΚΟΝΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ίδρυση προβατοτροφικής μονάδας ημιευσταυλισμού τύπου δυναμικότητας 250 προβάτων, στο ν. Τρικάλων.

Απορρίφθηκε τέλος η πρόταση της ΠΛΑΙΣΙΟ Α.Ε. - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, για ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου «Βίγλες», στο ν. Μαγνησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου