ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ? ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ? ΠΟΙΑ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ?

Σαν αφελής Έλληνας,όπως χιλιάδες άλλοι, που είμαι πίστεψα ότι θα μπορούσα να υλοποιήσω τα επενδυτικά σχέδιά μου καταθέτοντας μία ολοκληρωμένη πρόταση προκειμένου να στηριχθώ από τον αναπτυξιακό-επενδυτικό νόμο 3299/2004.


Αφού αντιμετώπισα τις συμπληγάδες της ελληνικής γραφειοκρατίας και συνάντησα άπειρους "κύκλωπες" και "λεστρυγόνες" υπαλληλίσκους που θεωρούσαν τον εαυτό τους την "απόλυτη εξουσία" οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να με απογοητεύσουν και να με τιμωρήσουν επειδή θέλω να προσφέρω στην οικονομία ενός εγκατελειμένου και ερημωμένου τόπου, κατάφερα μετά από πολύμηνο και πολυέξοδο γολγοθά να συγκεντρώσσω όλα αυτά τα χαρτιά και τις εγκρίσεις που απαιτούνταν από τον νόμο.


Κατόπιν ήρθα αντιμέτωπος με τους νόμιμους τοκογλύφους και νταβατζήδες της ελληνικής κοινωνίας, τις τράπεζες. Με είδαν σαν εξωγήινο και υπόδουλό τους, βγάζοντάς μου την πίστη για να μου δώσουν έγκριση για χρηματοδότηση μέρους της επένδυσής μου με τοκογλυφικούς όρους και εξασφαλίσεις.


Αφού ξεπέρασα όλους αυτούς τους ανασταλτικούς παράγοντες πίστεψα ότι ήρθε η λύτρωση από το μαρτύριο με την κατάθεση της επενδυτικής μου πρότασης στις υπηρεσίες του ελληνικού κράτους που είναι αρμόδιες για να εγκρίνουν και στηρίζουν τις επενδύσεις και την ανάπτυξη στον τόπο.ΑΜ ΔΕ !!!


Μαζί με χιλιάδες άλλους επενδυτές κάθομαι και περιμένω πότε θα φιλοτημηθεί να κινηθεί και να τις αξιολογήσει ο τερατώδης μηχανισμός του υπουργείου "Ανάπτυξης" ο οποίος δεν λέει να πάρει μπροστά και να εξετάσει έστω και μία. Ακόμη δεν έχουν κάνει ούτε καν την καταγραφή των προτάσεων.


Αφού τέλος πάντων κάποια στιγμή, σε ένα - δύο χρόνια αποφασίσουν να αφήσουν το βόλεμά τους και εγκρίνουν την επένδυσή μου, θα περάσω στο δεύτερο στάδιο των βασανιστηρίων.


Θα ολοκληρώσω την επένδυση μέσα στα υποχρεωτικά χρονοδιαγράμματα που με υποχρεώνει ο νόμος με απειλή ποινής απόρριψης -χωρίς αντίστοιχα να τηρεί και το κράτος τα δικά του υποχρεωτικά χρονοδιαγράμματα, χωρίς καμμία ποινή ή επίπτωση.


θα την εξωφλήσω πλήρως (με δικά μου χρήματα ή δάνεια), όπως είμαι υποχρεωμένος, προκειμένου να πιστοποιήσουν την ολοκλήρωση.


Θα περιμένω χρόνια για να μου δώσουν τα χρήματα της επιδότησης που δικαιούμαι- αν και ο νόμος τους υποχρεώνει να μου τα δώσουν μέσα σε ρητό χρονικό διάστημα.Αν καταφέρω στο μεταξύ να γλυτώσω την χρεοκοπία και φτάσω απλά στα πρόθυρα αυτής, θα εισπράξω τα χρήματα της επιδότησης θα τα δώσω όλα για να πληρώσω τους τόκους από τα δάνεια που θα έχω πάρει για να πληρώσω τους προμηθευτές και θα ξεμπλέξω.


θα έχει τελειώσει το μαρτύριό μου.


θα έχω κάνει μία επένδυση με την οικονομική συνδρομή του ελληνικού κράτους (το σωστό είναι της Ευρωπαικής Ένωσης) που θα ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσόν των 0 ευρώ (επιδότηση μείον τόκοι δανείων = 0).Θα έχω δώσει χιλιάδες μεροκάματα σε άνεργους-εργαζόμενους, θα έχω πληρώσει-και θα πληρώνω για όλη μου τη ζωή- ένα σκασμό φόρους και ΦΠΑ (το οποίο δεν θα μου επιστρέφουν ούτε με σφαίρες) και ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!


ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΣΠΑ Η ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.Άλλωστε τι μπορώ να κάνω μόνος μου? Πόσο μπορώ να διαμαρτυρηθώ? Που μπορώ να βρώ το δίκιο μου?

Μόνος μου ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΎΜΕ, ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.

ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙZΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΞΟΥΝ.

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ.

Αναρτήθηκε από ΕπενδυτήςΤετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ: επενδυτές αντιμέτωποι με υπουργό οικονομίας και κράτος απατεώνων, κομπιναδόρων και μαφιόζων…

Το κράτος στο οποίο ζούμε και το οποίο φροντίζει μόνο και μόνο να καλύπτει τους συνεταίρους τους, εκπροσώπους του συστήματος τους, που με τα κλεψίματα δημοσίου χρήματος έφτασαν τη χώρα στο σημείο που βρίσκεται ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ.
Αντιμετωπίζοντας κάθε επενδυτή σε αυτό τον τόπο σαν εύκολο θύμα για εμπαιγμό και εξαπάτηση φρόντισε με μαφιόζικες μεθόδους τύπου «κόζα νόστρα» να λύσει το «πρόβλημα» που από μόνη της η κυβέρνηση και προσωπικά η υπουργός οικονομίας δημιούργησαν, συγκεντρώνοντας 3.500 επενδύσεις προς αξιολόγηση στον παλιό αναπτυξιακό νόμο.
Δείχνοντας επί 11 μήνες πρωτοφανή ανικανότητα να προχωρήσουν τις επενδύσεις, τη στιγμή που όλοι τους φωνάζουν για άμεση ανάπτυξη σαν μόνη λύση σωτηρίας, και προκειμένου να ξεφύγουν από το τέλμα που τις οδήγησαν ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.
Σε μια πρωτοφανή για εκλεγμένη κυβέρνηση κίνηση μαφιόζικου τύπου, μια κίνηση που θα έκανε ένας κοινός απατεώνας για να μην εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, προχώρησαν εν μέσω διακοπών , Αύγουστο μήνα με όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες, τράπεζες, δικαστήρια κ.λ.π. να υπολειτουργούν ή να είναι ουσιαστικά κλειστές, στην έκδοση μιας εγκυκλίου προς όλους τους 3.500 επενδυτές που έχουν καταθέσει προτάσεις επενδύσεων μέσω του αναπτυξιακού νόμου (πολλοί από αυτούς ακόμη και 2 χρόνια πριν) και περιμένουν την αξιολόγηση τους.
Με την εγκύκλιο αυτή τους ζητούν, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ 3299/2004 ΣΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ, να προσκομίσουν ως τις 6 Σεπτεμβρίου στοιχεία επικαιροποίησης της ίδιας συμμετοχής κάτι το οποίο είχαν ήδη κάνει, όπως ήταν υποχρεωμένοι αφού ήταν αναγκαία προυπόθεση για την υποδοχή της μελέτης, από την αρχή που κατέθεσαν τον φάκελο της επένδυσης τους.
Η ημερομηνία (6-9) δεν μπήκε τυχαία, το αντίθετο μάλιστα, με τον Αύγουστο «νεκρό» φρόντισαν ο κάθε επενδυτής να έχει μόνο 4 εργάσιμες ημέρες στην διάθεση του για να κάνει πολυδαίδαλες κινήσεις και συγχρονισμούς ώστε να συγκεντρώσει όλες αυτές τις βεβαιώσεις που παράτυπα και παράνομα απαιτούν. Κάτι το οποίο εκ των προτέρων ήξεραν ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πετύχει κανείς επενδυτής μέσα σε αυτές τις συνθήκες. Έτσι λοιπόν ο στόχος τους θα είχε εξασφαλισμένη επιτυχία. ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 3.500 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.
Βασανισμένοι από το ανεπαρκές υπουργείο οικονομίας επενδυτές (πολλοί από αυτούς ακόμη και 2 χρόνια τώρα) οδηγούνται σαν «πρόβατα στη σφαγή»
Το τραγικό είναι ότι η συγκεκριμένη κατάπτυστη εγκύκλιος φέρει την υπογραφή του γενικού γραμματέα του υπουργείου οικονομίας κ. Πετράκου, ενός πανεπιστημιακού καθηγητή που έχει στηρίξει όλη του την καριέρα στην μελέτη της «περιφερειακής ανάπτυξης της χώρας». ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ!!!
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ κ. ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΟΥΡΓΟ
και η οποία το μόνο που κάνει είναι να δίνει διαρκώς συνεντεύξεις λέγοντας ψέματα στον λαό, αρνούμενη να ασκήσει στοιχειωδώς τα καθήκοντά της και αποδεικνυόμενη πολύ λίγη για αυτή τη θέση.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα απίστευτα για κυβέρνηση και όχι συμμορία, κόμματα και βουλευτές, κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι, ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ.
Αντί να έχουν σηκώσει τον τόπο στον αέρα για αυτές τις μαφιόζικες μεθόδους που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση κάθονται μακάριοι.
Ούτε ένας δεν έχει κάνει θέμα και δεν έχει ασχοληθεί καν με αυτές τις κατάπτυστες μεθόδους.
Η δε αξιωματική αντιπολίτευση (και συμμέτοχη σαν προηγούμενη κυβέρνηση σε αυτό το διαρκές και απεχθές έγκλημα) αντί να παίξει σωστά τουλάχιστον αυτό το ρόλο της και να αναδείξει την παρανομία, ζητώντας την άμεση απόσυρση της εγκυκλίου, κάθεται και ασχολείται μόνο και μόνο με το εάν ο Γιαννόπουλος ψηφίσει τον Χειμάρα ή η Παπαδημητρίου τον Δράκο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο…
ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΑΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΙΑΙΑ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου