ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ? ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ? ΠΟΙΑ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ?

Σαν αφελής Έλληνας,όπως χιλιάδες άλλοι, που είμαι πίστεψα ότι θα μπορούσα να υλοποιήσω τα επενδυτικά σχέδιά μου καταθέτοντας μία ολοκληρωμένη πρόταση προκειμένου να στηριχθώ από τον αναπτυξιακό-επενδυτικό νόμο 3299/2004.


Αφού αντιμετώπισα τις συμπληγάδες της ελληνικής γραφειοκρατίας και συνάντησα άπειρους "κύκλωπες" και "λεστρυγόνες" υπαλληλίσκους που θεωρούσαν τον εαυτό τους την "απόλυτη εξουσία" οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να με απογοητεύσουν και να με τιμωρήσουν επειδή θέλω να προσφέρω στην οικονομία ενός εγκατελειμένου και ερημωμένου τόπου, κατάφερα μετά από πολύμηνο και πολυέξοδο γολγοθά να συγκεντρώσσω όλα αυτά τα χαρτιά και τις εγκρίσεις που απαιτούνταν από τον νόμο.


Κατόπιν ήρθα αντιμέτωπος με τους νόμιμους τοκογλύφους και νταβατζήδες της ελληνικής κοινωνίας, τις τράπεζες. Με είδαν σαν εξωγήινο και υπόδουλό τους, βγάζοντάς μου την πίστη για να μου δώσουν έγκριση για χρηματοδότηση μέρους της επένδυσής μου με τοκογλυφικούς όρους και εξασφαλίσεις.


Αφού ξεπέρασα όλους αυτούς τους ανασταλτικούς παράγοντες πίστεψα ότι ήρθε η λύτρωση από το μαρτύριο με την κατάθεση της επενδυτικής μου πρότασης στις υπηρεσίες του ελληνικού κράτους που είναι αρμόδιες για να εγκρίνουν και στηρίζουν τις επενδύσεις και την ανάπτυξη στον τόπο.ΑΜ ΔΕ !!!


Μαζί με χιλιάδες άλλους επενδυτές κάθομαι και περιμένω πότε θα φιλοτημηθεί να κινηθεί και να τις αξιολογήσει ο τερατώδης μηχανισμός του υπουργείου "Ανάπτυξης" ο οποίος δεν λέει να πάρει μπροστά και να εξετάσει έστω και μία. Ακόμη δεν έχουν κάνει ούτε καν την καταγραφή των προτάσεων.


Αφού τέλος πάντων κάποια στιγμή, σε ένα - δύο χρόνια αποφασίσουν να αφήσουν το βόλεμά τους και εγκρίνουν την επένδυσή μου, θα περάσω στο δεύτερο στάδιο των βασανιστηρίων.


Θα ολοκληρώσω την επένδυση μέσα στα υποχρεωτικά χρονοδιαγράμματα που με υποχρεώνει ο νόμος με απειλή ποινής απόρριψης -χωρίς αντίστοιχα να τηρεί και το κράτος τα δικά του υποχρεωτικά χρονοδιαγράμματα, χωρίς καμμία ποινή ή επίπτωση.


θα την εξωφλήσω πλήρως (με δικά μου χρήματα ή δάνεια), όπως είμαι υποχρεωμένος, προκειμένου να πιστοποιήσουν την ολοκλήρωση.


Θα περιμένω χρόνια για να μου δώσουν τα χρήματα της επιδότησης που δικαιούμαι- αν και ο νόμος τους υποχρεώνει να μου τα δώσουν μέσα σε ρητό χρονικό διάστημα.Αν καταφέρω στο μεταξύ να γλυτώσω την χρεοκοπία και φτάσω απλά στα πρόθυρα αυτής, θα εισπράξω τα χρήματα της επιδότησης θα τα δώσω όλα για να πληρώσω τους τόκους από τα δάνεια που θα έχω πάρει για να πληρώσω τους προμηθευτές και θα ξεμπλέξω.


θα έχει τελειώσει το μαρτύριό μου.


θα έχω κάνει μία επένδυση με την οικονομική συνδρομή του ελληνικού κράτους (το σωστό είναι της Ευρωπαικής Ένωσης) που θα ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσόν των 0 ευρώ (επιδότηση μείον τόκοι δανείων = 0).Θα έχω δώσει χιλιάδες μεροκάματα σε άνεργους-εργαζόμενους, θα έχω πληρώσει-και θα πληρώνω για όλη μου τη ζωή- ένα σκασμό φόρους και ΦΠΑ (το οποίο δεν θα μου επιστρέφουν ούτε με σφαίρες) και ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!


ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΣΠΑ Η ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.Άλλωστε τι μπορώ να κάνω μόνος μου? Πόσο μπορώ να διαμαρτυρηθώ? Που μπορώ να βρώ το δίκιο μου?

Μόνος μου ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΎΜΕ, ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.

ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙZΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΞΟΥΝ.

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ.

Αναρτήθηκε από ΕπενδυτήςΠαρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ: οι περιφερειες τρεχουν το υπουργειο αναπτυξης κοιμαται ...

28-10-2010
200 επενδυτικά σχέδια από την αρχή του έτους !
Δεκαπέντε νέες επενδύσεις σε Μεσσηνία, Λακωνία και Αρκαδία εντάχθηκαν χθες στον αναπτυξιακό νόμο 3299/04, με αποφάσεις της αρμόδιας γνωμοδοτικής επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Φώτη Χατζημιχάλη. Το συνολικό κόστος τους ξεπερνάει τα 16 εκ. ευρώ και η συνολική επιδότηση ανέρχεται σε 9.596 ευρώ. Οπως ανακοινώθηκε, από την αρχή του 2010 στην Περιφέρεια έχουν ενταχθεί συνολικά 200 επενδυτικά σχέδια στον αναπτυξιακό νόμο.


19-10-2010
Δέκα επενδυτικές προτάσεις συνολικού ύψους 8.711.682,00 €, εγκρίθηκαν κατά τη συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία της Γενικής Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου, Δήμητρας Γεωργακοπούλου-Μπάστα στα γραφεία της Περιφέρειας. Οι επιχειρήσεις που εντάχθηκαν αφορούν τομείς με ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή της Ηπείρου, όπως είναι ο τουρισμός, η πτηνοτροφία, η κτηνοτροφία και η μεταποίηση. Από τις επενδύσεις αυτές, οι 8 χωροθετούνται στα Ιωάννινα, 1 στην Άρτα και 1 στη Θεσπρωτία

11-10-2010
Είκοσι (20) νέα επενδυτικά σχέδια συνολικού κόστους 14.231.063 ευρώ, που υπάγονται στον Αναπτυξιακό Νόμο 3299/04, τα οποία θα λάβουν δωρεάν επιχορήγηση 7.880.010 ευρώ και θα δημιουργηθούν με την υλοποίησή τους είκοσι επτά (27) νέες θέσεις εργασίας, εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ !!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ (ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ 3.000 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ -ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ ΤΙΣ ΟΜΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.
ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 3.000 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου