ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ? ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ? ΠΟΙΑ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ?

Σαν αφελής Έλληνας,όπως χιλιάδες άλλοι, που είμαι πίστεψα ότι θα μπορούσα να υλοποιήσω τα επενδυτικά σχέδιά μου καταθέτοντας μία ολοκληρωμένη πρόταση προκειμένου να στηριχθώ από τον αναπτυξιακό-επενδυτικό νόμο 3299/2004.


Αφού αντιμετώπισα τις συμπληγάδες της ελληνικής γραφειοκρατίας και συνάντησα άπειρους "κύκλωπες" και "λεστρυγόνες" υπαλληλίσκους που θεωρούσαν τον εαυτό τους την "απόλυτη εξουσία" οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να με απογοητεύσουν και να με τιμωρήσουν επειδή θέλω να προσφέρω στην οικονομία ενός εγκατελειμένου και ερημωμένου τόπου, κατάφερα μετά από πολύμηνο και πολυέξοδο γολγοθά να συγκεντρώσσω όλα αυτά τα χαρτιά και τις εγκρίσεις που απαιτούνταν από τον νόμο.


Κατόπιν ήρθα αντιμέτωπος με τους νόμιμους τοκογλύφους και νταβατζήδες της ελληνικής κοινωνίας, τις τράπεζες. Με είδαν σαν εξωγήινο και υπόδουλό τους, βγάζοντάς μου την πίστη για να μου δώσουν έγκριση για χρηματοδότηση μέρους της επένδυσής μου με τοκογλυφικούς όρους και εξασφαλίσεις.


Αφού ξεπέρασα όλους αυτούς τους ανασταλτικούς παράγοντες πίστεψα ότι ήρθε η λύτρωση από το μαρτύριο με την κατάθεση της επενδυτικής μου πρότασης στις υπηρεσίες του ελληνικού κράτους που είναι αρμόδιες για να εγκρίνουν και στηρίζουν τις επενδύσεις και την ανάπτυξη στον τόπο.ΑΜ ΔΕ !!!


Μαζί με χιλιάδες άλλους επενδυτές κάθομαι και περιμένω πότε θα φιλοτημηθεί να κινηθεί και να τις αξιολογήσει ο τερατώδης μηχανισμός του υπουργείου "Ανάπτυξης" ο οποίος δεν λέει να πάρει μπροστά και να εξετάσει έστω και μία. Ακόμη δεν έχουν κάνει ούτε καν την καταγραφή των προτάσεων.


Αφού τέλος πάντων κάποια στιγμή, σε ένα - δύο χρόνια αποφασίσουν να αφήσουν το βόλεμά τους και εγκρίνουν την επένδυσή μου, θα περάσω στο δεύτερο στάδιο των βασανιστηρίων.


Θα ολοκληρώσω την επένδυση μέσα στα υποχρεωτικά χρονοδιαγράμματα που με υποχρεώνει ο νόμος με απειλή ποινής απόρριψης -χωρίς αντίστοιχα να τηρεί και το κράτος τα δικά του υποχρεωτικά χρονοδιαγράμματα, χωρίς καμμία ποινή ή επίπτωση.


θα την εξωφλήσω πλήρως (με δικά μου χρήματα ή δάνεια), όπως είμαι υποχρεωμένος, προκειμένου να πιστοποιήσουν την ολοκλήρωση.


Θα περιμένω χρόνια για να μου δώσουν τα χρήματα της επιδότησης που δικαιούμαι- αν και ο νόμος τους υποχρεώνει να μου τα δώσουν μέσα σε ρητό χρονικό διάστημα.Αν καταφέρω στο μεταξύ να γλυτώσω την χρεοκοπία και φτάσω απλά στα πρόθυρα αυτής, θα εισπράξω τα χρήματα της επιδότησης θα τα δώσω όλα για να πληρώσω τους τόκους από τα δάνεια που θα έχω πάρει για να πληρώσω τους προμηθευτές και θα ξεμπλέξω.


θα έχει τελειώσει το μαρτύριό μου.


θα έχω κάνει μία επένδυση με την οικονομική συνδρομή του ελληνικού κράτους (το σωστό είναι της Ευρωπαικής Ένωσης) που θα ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσόν των 0 ευρώ (επιδότηση μείον τόκοι δανείων = 0).Θα έχω δώσει χιλιάδες μεροκάματα σε άνεργους-εργαζόμενους, θα έχω πληρώσει-και θα πληρώνω για όλη μου τη ζωή- ένα σκασμό φόρους και ΦΠΑ (το οποίο δεν θα μου επιστρέφουν ούτε με σφαίρες) και ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!


ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΣΠΑ Η ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.Άλλωστε τι μπορώ να κάνω μόνος μου? Πόσο μπορώ να διαμαρτυρηθώ? Που μπορώ να βρώ το δίκιο μου?

Μόνος μου ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΎΜΕ, ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.

ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙZΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΞΟΥΝ.

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ.

Αναρτήθηκε από ΕπενδυτήςΚυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

"Γεφύρι της Άρτας" ο νέος αναπτυξιακός νόμος

Από μηδενική βάση γράφει τον νέο αναπτυξιακό νόμο ο υπουργός ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοϊδης! Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Κεφάλαιο", ο υπουργός ανέφερε σε συνεργάτες του ότι δεν βρήκε αναπτυξιακό νόμο στα συρτάρια του υπουργείου, αλλά "κάποιες θέσεις" που είχαν δοθεί σε διαβούλευση και δεν συνιστούσαν συγκροτημένο και λειτουργικό νόμο.

Ο ίδιος ευελπιστεί ότι θα τον έχει ολοκληρώσει σε ένα μήνα, ώστε να ψηφιστεί έως το τέλος του χρόνου και να αρχίσει να ισχύει στις αρχές του 2011! Ωστόσο, η απόδοσή του μάλλον θα είναι "αναιμική", καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πόροι που θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση επενδύσεων μέσω του νέου νόμου, περιορίζονται στα 500 εκατ. ευρώ για ολόκληρο το 2011.

"Το χαρακτηριστικό της κυβερνητικής πολιτικής έχει δύο όψεις: Όλα τα εισπρακτικά μέτρα πάρθηκαν ακαριαία, ενώ καμία επένδυση δεν έχει γίνει στον ένα χρόνο της ζωής της", καταλήγει το δημοσίευμα.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΗΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΑΛΤΩΝΟΝΤΑΣ 3.500 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΚΡΕΜΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΘΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου